Om selskapet

Velkommen til Persontransport Norge

Persontransport Norge AS er et av Norges største busselskaper og frakter deg trygt dit du skal.

Persontransport Norge AS ble etablert i 2004. Selskapet er privat eiet og drives fra Østre Aker Vei 60 på Økern/Risløkka. Persontransport Norge AS er medlem av NHO og våre sjåfører er medlem av LO hvilket sikrer gode og stabile rammebetingelser. Vi har en rekke oppdrag på anbudskjøring for offentlige virksomheter. Vi har også samarbeidsavtaler med forskjellige aktører innenfor reiseliv og event, samt transportavtaler med private bedrifter og lag/foreninger.

Selskapet har i daglig drift ca. 60 moderne Mercedes Benz Sprinter og VW Crafter minibusser i tillegg til å disponere storbusser etter behov. Flere av våre busser har elektriskedrivlinje.

Våre verdier er Trygg, Punktlig og Omtenksom

Persontransport Norge har i overkant av 60 ansatte sjåfører med høy kompetanse og erfaring innenfor turkjøring og spesialtransport/rullestoltransport. Firmaet har et omfattende opplæringsprogram som setter sjåførene i stand til å utføre transporten på en trygg, punktlig og omtenksom måte. Vi setter alltid sikkerhet i høysetet, og alle sjåfører gjennomgår derfor en grundig opplæring før de begynner å kjøre på egenhånd. Våre sjåfører gjennomgår regelmessig videreutviklings- og kompetansekurs for alltid å kunne gjøre en best mulig jobb.

Sjåførene møter hver dag nye personer med ulike behov for hjelp og skal takle rollen som sjåfør og miljøskaper på samme tid. Det krever gode medfødte menneskekunnskaper i bunnen og generell god serviceinnstilling. Videre må sjåførene opptre selvstendige og sørge for at våre kunder og passasjerer er fornøyde.

Reiseråd

Vi tar smittevernstiltak, smittesporing og renhold på alvor.

Med Persontransport Norge kan du være sikker på en trygg og god reise.

For mer informasjon om våre rutiner og spørsmål rundt koronasituasjonen, ta gjerne kontakt på kontakt@ptno.no

We were late, but the driver waited for us. Very clean and comfortable car, good driving, everything perfect. Thanks!

–Allessandra

The taxi ride was perfect. The driver arrived in time, helped us with the luggage, and dropped us off in Oslo within about 40 minutes at our destination as planned.

–Jan Marten Huizenga

Vi er veldig fornøyd. Med transport opp til Mylla på fredag og henting på Skar, søndag. Takker og bukker.

–Jan Rudi Hansen

Persontransport er stolt samarbeidspartner av Redd Barna.

Hjelp barn på flukt du også!