Våre sjåfører

Alle Persontransport Norge sine sjåfører har høy kompetanse og erfaring innenfor alle typer person-, spesial- og rullestoltransport.

Persontransport Norge har i overkant av 50 ansatte sjåfører med høy kompetanse og erfaring innenfor turkjøring og spesialtransport/rullestoltransport. Firmaet har et omfattende opplæringsprogram som setter sjåførene i stand til å utføre transporten på en trygg, punktlig og omtenksom måte. Vi setter alltid sikkerhet i høysetet, og alle sjåfører gjennomgår derfor en grundig opplæring før de begynner å kjøre på egenhånd. Våre sjåfører gjennomgår regelmessig videreutviklings- og kompetansekurs for alltid å kunne gjøre en best mulig jobb.

Sjåførene møter hver dag nye personer med ulike behov for hjelp og skal takle rollen som sjåfør og miljøskaper på samme tid. Det krever gode medfødte menneskekunnskaper i bunnen og generell god serviceinnstilling. Videre må sjåførene opptre selvstendige og sørge for at våre kunder og passasjerer er fornøyde.

Vi utfører også transportoppdrag for utenlandske oppdragsgivere, samt for norske bedrifter og foreninger, idrettslag mv.